Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Pochettino igazságtalanságról beszél!

Érthető módon csalódottan és némiképp indulatosan is nyilatkozott Mauricio Pochettino csapata, Real Madrid elleni BL-kiesését követően.

(Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images)

“Úgy érzem az igazságtalanság áldozatai lettünk!” – kezdte meccs utáni szavait az argentin tréner, aki szerint Karim Benzema egyértelműen szabálytalankodott Gianluigi Donnarummával szemben, és érthetetlen, hogy ezt a játékvezetők miért nem látták így.

“Benzeam szabálytalan volt, ez a döntés pedig mind lelkileg, mind érzelmileg megváltoztatta a meccset, felrobbantva a stadiont is. Hatalmas csalódottságot érzünk, hiszen a párharcban egyértelműen mi voltunk a jobb csapat, a madridi meccset is kontrolláltuk. A Real Madrid ajándékba kapta az esélyt, és élni tudott vele!” – folytatta a PSG trénere, hangsúlyozva, hogy nem tudja hiábtatni Európa-bajnok kapusát az ominózus esetnél.

“Donnarumma nem hibázott, szabálytalankodtak ellene. Vagy 30-40 alkalommal megnéztem az esetet, és mindig ugyan ezt láttam. Nem értem, hogy a VAR-szobában hogyan nem vették észre!” – így Pochettino.