Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Ajax mestere az MU legfőbb jelöltje – sajtóhír

A nemzetközi sajtóban továbbra is számtalan találgatás merül fel arról, hogy a Manchester United együttese melyik szakemberrel képzeli el hosszabb távon a csapat jövőjét…

(Photo by Erwin Spek/Soccrates/Getty Images)

A Sky Sports riportja értelmében továbbra is az Ajax Amszterdam vezetőedzője, Erik ten Hag a legfőbb kiszemeltje a Manchester United csapatának a menedzseri pozíció főállású betöltésére.

Az 51 esztendős holland tréner 2017 év vége óta irányítja a patinás holland alakulat szakmai munkáját, amellyel első teljes idényében rögtön bajnok lett, valamint a Holland Kupát is megnyerte. Az Ajax 2019 tavaszán az irányításával a selejtezőből indulva egészen az elődöntőig menetelt a Bajnokok Ligájában, hatalmas skalpokat és eredményeket elérve, majd az elmúlt idényben újra bezsebelték az országos bajnoki címet.

A korábbi sportigazgató, Marc Overmars kínos távozásával kétségkívül jelentős veszteség érte az amszterdamiakat, és nem kizárt, hogy ten Hag is hajlandó tovább állni a közeljövőben.

A “vörös ördögöket” jelenleg megbízottként Ralf Rangnick irányítja, azonban korántsem elégedettek munkájával, így a német szakember vélhetően az évad végeztével át fogja adni a stafétát a következő menedzsernek.