Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: milánói B terv, ha Haaland nem érkezik

Bár már jó ideje tartós a kapcsolattartás az FC Barcelona és Erling Braut Haaland képviselete között, könnyen lehet, hogy a norvég csodacsatár mégsem a Camp Nou-ban fog kikötni.

(Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images)

A Mundo Deportivo már korábban is számolt be olyanról, hogy a Barcelona nem szándékozik biztosra menni Haaland megszerzését illetően. Korábban Romelu Lukaku elcsábításáról volt szó, aki valóban távozhat máris a Chelsea-től, és visszatérhet az olasz Interhez.

Állítólag Haaland iránt egyre erőteljesebb érdeklődést mutat a Manchester City is (ahol egykor a támadó édesapja is játszogatott), velük pedig csak akkor versenyhezhet a Barca, ha az érintett inkább őket választaná. Negatív végkimenetel esetén viszont Milánóra irányulhat a katalánok figyelme. A Mundo Deportivo arról ír, hogy Xavi a portugál Rafael Leao érkezésének is örülne. A balszélső 2024-ig rendelkezik szerződéssel a Milannál, kivásárlási árát 40-50 millió euróban határozhatják meg.

A 23 éves Rafael Leao 2019-től erősíti a Milant. Előtte egy szezonon át erősítette a francia Lille, korábban pedig a lisszaboni Sportingban nevelkedett.