Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: nem halad Szalah hosszabbítása

A szigetországi sajtóban már hosszú ideje téma a Liverpool csillagának 2023 nyarán lejáró szerződésű megállapodásának megújítása, melyre eddig nem került sor…

(Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images)

Liverpool csapatát hosszú évek óta erősítő egyiptomi klasszis, Mohamed Szalah a hírek szerint új megállapodásában heti 500 ezer fontos fizetést kért klubjától. A minap a “vörösök” menedzsere, Jürgen Klopp diplomatikus formában beszélt a csapat kiváló játékosának helyzetéről:

“Mo elvárja a klubtól, hogy sikerre éhes legyen. Azok voltunk az előző években, és most is azok vagyunk. Nem tudunk többet tenni… Semmi rossz érzés sincs bennem. Jól haladunk az egyeztetésekkel. Minden úgy áll, ahogy ilyen periódusban lennie kell. A klub részéről mindent előkészítettünk, viszont még nem történt semmi perdöntő: nincs megállapodás, nincs elutasítás sem. Món múlik minden. Nem sietünk jelen helyzetben. Neki kell meghoznia a döntést.”

A 29 éves egyiptomi támadó a 2017-es leigazolása óta összességében 237 tétmeccsen 152 gólt szerzett a “vörösök” színeiben, mellyel angol bajnokságot és Bajnokok Ligáját nyert. Szalah az aktuális kiírásban 25 bajnokin 19 gólt szerzett, mellyel vezeti a Premier League góllövőlistáját.

Klopp fenti szavaira Ramy Abbas, Szalah ügynöke a Twitteren csupa sírva nevetős emojival reagált, ami bizonyára nem éppen az egyetértés jele: