Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG több klubnak is felajánlotta már Neymart – sajtóhír

Francia sajtóhírek szerint a Paris Saint-Germain csapata az elmúlt hónapokban már több klubnak is felajánlotta Neymart, sikertelenül. 

(Photo by Tim Clayton/Corbis via Getty Images)

A francia footmercato.net információi szerint a PSG csapata már szabadulna Neymartól, ezért az elmúlt hónapokban több klubnak is felajánlották már a brazil szélsőt, hogy legalább anyagilag ne jöjjenek ki olyan rosszul az üzletből, azonban eddig egyetlen csapat sem érdeklődött komolyan. 

Az érdeklődök között a hírek szerint ott van korábbi klubja, a Barcelona is, azonban nem léptek az ügyben, mert nem érdekeltek benne eléggé. Neymar fizetési igénye 30 millió euró körül van, ezt pedig nagyon kevés klub engedheti meg magának, a Barca pedig jelen helyzetében egyáltalán nem.

Ha Neymar távozna, nem csak egy hely szabadulna fel a csapatban, de a bankszámlájukon is felszabadulna egy nagyobb összeg, amivel akár maradásra bírhatják Kylian Mbappét, aki egyre biztosabb, hogy a nyáron a Real Madridba igazol.

Neymar 2017-ben igazolt a PSG-be a Barcelonából világrekordot jelentő 222 millió euró ellenében. A közös munka azonban nem úgy alakult, ahogy várták: a brazil támadó a számos sérülése miatt csak a meccsek felén tudott pályára lépni a párizsi csapatban, emellett az áhított BL-trófea sem került még a vitrinükbe. Mostanra pedig már a viszony is megromlott a csapat és a játékos között, emellett pedig a szurkolók is egyre kevésbé tolerálják őt a csapatukban, ennek jeleként a hétvégi bajnokin, Lionel Messivel egyetemben ki is fütyülték.