Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cassano gratulált CR 807 góljához, de még mindig nem tartja a legjobb játékosnak

A korábbi olasz válogatott labdarúgó, Antonio Cassano már többször tett arról tanúbizonyságot, hogy egyáltalán nem rajongója Cristiano Ronaldónak, ezt pedig a minap ismét megerősítette, igaz, most legalább gratulált is neki.

 (Photo by Ash Donelon/Manchester United via Getty Images)

Antoni Cassano korábban már nyíltan elmondta a véleményét Cristiano Ronaldóról, akit egyáltalán nem tart a világ egyik legjobb játékosának, sőt, szerinte a top 5-ben sincs benne.

A portugál a Tottenham elleni mesterhármasával elérte a 807 gólt a pályafutása alatt, amivel megelőzte Josef Bicant és a világ legeredményesebb játékosa lett.

Ezt a rekordot természetesen nem tudta szó nélkül hagyni Cassano sem, aki bár gratulált Ronaldónak az elért eredményéhez, továbbra sem gondolja, hogy ő lenne a világ egyik legjobb játékosa.

“Emelem kalapom a 807 gólja előtt, de Cristiano Ronaldo továbbra sincs a világ legjobb játékosai között. Ő csak olyan, mint Inzaghi vagy Trezeguet, akik mindketten remek játékosok voltak, de legyünk őszinték, a futballt nem így játszák, ahogy ők. Ronaldo remek góllövő? Igen. Erős csatár? Igen. Címeket is nyert? Igen. Mindez remek, de nem ezek határoznak meg egy játékost. Iniesta nem lőtt 60 gólt és Zidane sem érte el a 100-at, de mégis ők azok a zsenik, akik futballtörténelmet írtak “

– nyialatkozta Cassano a Twitchen a Bobo TV-nek.