Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus pályázik a Liverpool csillagára – sajtóhír

Olasz sajtóbeszámolók szerint számtalan egyéb topcsapat mellett az olasz rekordbajnok Juventus ugyancsak meg akarja kaparintani a Liverpool bizonytalan sorsú sztárját…

(Photo by Paul Ellis/Pool via Getty Images)

A La Gazzetta dello Sport információi szerint a Juventus vezetősége készen áll előzetes tárgyalásokat folytatni a Liverpool jövő nyáron lejáró szerződésű csillaga, Mohamed Szalah ügynökével. Az olasz lap úgy tudja, hogy az Olaszországban korábban már szereplő játékos számára a Serie A prioritást jelentene, amennyiben valóban a “vörösöktől” való távozás mellett tenné le a voksát.

A 29 éves egyiptomi támadó a 2017-es leigazolása óta összességében 239 tétmeccsen 153 gólt szerzett a “vörösök” színeiben, mellyel angol bajnokságot és Bajnokok Ligáját nyert. Szalah az aktuális kiírásban 27 bajnokin 20 gólt szerzett, mellyel vezeti a Premier League góllövőlistáját.

Szalah pályafutása korábbi szakaszában a Basel, a Chelsea, a Fiorentina és az AS Roma csapataiban szerepelt, s a korábbi beszámolók szerint a Barcelona és a Paris Saint-Germain egyaránt szívesen látná őt az Anfield Roadról való esetleges távozása után.