Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Jorginho vissza szeretne térni a Serie A-ba

Az olasz játékmester a nyár folyamán nagy valószínűséggel elhagyja a Chelsea-t, a legfőbb vágya pedig az, hogy visszatérhessen hazájába…

(Photo by Martin Rickett/PA Images via Getty Images)

Jorginho szerződése 2023-ban lejár a Kékekkel, így ha némi pénzt szeretnének belőle látni az angolok, akkor még az idén túl kell adjanak rajta. A 30 éves középpályás ügynöke pedig úgy nyilatkozott, hogy több csapat is szívesen tudná a soraiban.

“Ma akár bármelyik topcsapatban simán tudna játszani, az AC Milanban, a Juventusban, az Interban, a Napoliban, és az AS Romában is. Az álma az, hogy ezen együttesek valamelyikébe visszatérhessen a jövőben” – mondta a napokban Jorginho képviselője, Joao Santos.

Egyes források szerint a feljebb említett csapatok közül a legkomolyabb érdeklődő az AC Milan, akik a biztos távozó Franck Kessié helyére igazolnák le a 42-szeres olasz válogatott labdarúgót.

Jorginho 2018-ban érkezett a Chelsea-hez a Napolitól 57 millió euró ellenében, azóta 179 tétmérkőzésen kapott lehetőséget a londoni gárda színeiben, amelyeken 26 gólt és 7 gólpasszt jegyzett.