Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Messinek nyáron mennie kell”

Roppant érdekes és szókimondó nyilatkozatot adott a francia válogatott és a Paris Saint-Germain korábbi középpályása, Jérôme Rothen. A 43 éves ex-focista manapság az RMC Sport kommentátora, és nagyon nincs jó véleménnyel Lionel Messi párizsi helyzetéről.

(Photo by Rodrigo Valle/Getty Images)

Rothen még 2004. és 2010. között tartozott a PSG kötelékéhez, és azóta is gyakran foglalkozik a Ligue 1 élmenőjével, hogy 2013-ban végleg felhagyott a focival. A tizenhárom válogatottságig eljutó szakember nagyon egyértelműen fejezte ki azt, hogy egyáltalán nem látja úgy, hogy Leo Messinek lenne jövője a Paris Saint-Germainnél.

Mint ismert, hosszú „házasság” után tavaly nyáron szakított az FC Barcelona és Messi, akire a PSG csapott le. Azonban az argentin zseni nem igazán találja a helyét új klubjában, és a szakértők, valamint a szurkolók is kezdenek egyre hangosabbak lenni.

„Az a tíz nap, amit Argentínával tölt, nem fogja jobbá tenni a szezon utolsó részét a PSG-vel. Szkeptikus vagyok a történéseket illetően. A szerelem nem illant el. Mindenki kedvéért júniusban el kel múlnia. Ez az érzésem.”

– elmélkedett, Rothen.