Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dani Alves választott Haaland és Mbappé közül

A Barcelona együttese nem titkoltan a nyári átigazolási időszakban is legalább egy nagy fogásra készül, ezzel kapcsolatban is megosztotta véleményét a nyilvánossággal a csapat rutinos játékosa…

A katalán Sport nevű lap részére adott interjúban a Barcelona tapasztalt játékosa, Dani Alves elárulta, hogy napjaink két legnagyobb csatárkiválósága, Erling Haaland és Kylian Mbappé közül melyiküket favorizálja:

“Őszintén szólva Haalandért nem volnék hajlandó őrült dolgokra. A magam részéről nem költenék túl sok pénzt rá. Ugyanakkor Mbappéval kapcsolatban egészen más a helyzet, szerintem minden pénzt megérhet. A játék minden aspektusában komplettebb játékos. Érte már hajlandó lenne nagyobb összeget feláldozni, de Haalandért egyáltalán nem támogatnám.”

A 38 éves sokoldalú labdarúgó pályafutása zenitjén az öreg kontinensen a Sevilla (2002-2008), a Barcelona (2008-2016), a Juventus (2016-2017) és a Paris Saint-Germain (2017-2019) játékosa volt, mielőtt két évvel ezelőtt hazatért volna Brazíliába. Alves a São Paulo csapatkapitányaként az elmúlt két esztendő alatt összesen 95 mérkőzésen lépett pályára, melyeken tíz gólt szerzett, nemrégiben azonban visszatért egykori sikerei színhelyére, a Camp Nouba. A nagy visszatérés óta tíz találkozón egyszer volt eredményes, méghozzá az Atlético Madrid elleni, megnyert rangadón.

Alves azt is elárulta, hogy az idény végén lejáró szerződése megújításával kapcsolatban még senki nem kereste meg őt a klubtól, de természetesnek véli, hogy a játékosoknak, így neki is bizonyítania kell, hogy érdemes arra, hogy a Barca mezét viselje.