Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea-ből igazolna a Juventus – sajtóhír

A korábbi híreszteléseknek megfelelően továbbra is téma az olasz sajtóban, hogy a Chelsea Európa-bajnok középpályása vissza szeretne térni a Serie A-ba…

(Photo by Francois Nel/Getty Images)

A Tuttomercatoweb beszámolói értelmében a Juventus együttesének egyik legfőbb nyári célja lehet Jorginho megszerzése a Chelsea-től, miután a közelmúltban meghatározásra került, hogy a torinóiak egy sokoldalú középpályást szeretnének igazolni a nyári transzfer időszakban.

A brazil származású olasz válogatott középpályás 2018 nyarán igazolt a Chelsea-hez 50 millió font és további bónuszok ellenében a Napoli csapatától. Jorginho éveken át a Partenopei meghatározó játékosa volt, korábban a Hellas Verona csapatában szerepelt választott hazájában. Jelenleg már a negyedik szezonját tapossa a Stamford Bridge-en, minden sorozatot figyelembe véve 180 mérkőzésen 26 gólt szerzett, melyből kilencet az idei kiírásban vállalt.

Jorginho tavaly motorja volt a BL-győztes klubcsapatának és az Európa-bajnok válogatottjának egyaránt.

Ugyanakkor nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy ha a nápolyi szurkolók biztosan nem fogják jó szívvel köszönteni őt a legnagyobb ellenfél soraiban, még akkor is, ha nem közvetlenül tőlük teszi át székhelyét az ellenlábas torinóiakhoz.