Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Beárazta támadóját az Arsenal – sajtóhír

Szigetországi sajtóinformációk szerint az Arsenal együttese készen áll túladni egykori rekordigazolásán, és azt az összeget is meghatároztak, hogy mennyiért válnának meg tőle…

(Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

A Calciomercato információi szerint az Arsenal csapata 25 millió fontban állapította meg azt az összeget, amelyért cserébe hajlandó lenne megválni egykori rekordigazolása, Nicolás Pépé szolgálataitól.

Mint ismeretes, az “ágyúsok” 2019 nyarán 80 millió euróért cserébe igazolták le a 26 éves szélső támadót a francia Lille gárdájától, miután számtalan topcsapattal versenyeztek meg érte. Azok után, hogy Pépé utolsó idényében 39 mérkőzés alatt 22 gólt szerzett és 11 előkészítést vállalt francia klubjában, és Ligue 1 teljes mezőnyéből csupán az éllovas PSG más dimenziót képviselő világsztárja, a 33 gólos Kylian Mbappé szerzett nála több gólt, a londoni kaland eddig mégsem sikerült jól számára, és lassan akár a végéhez is érhet.

Az Arsenal színeiben az első szezonjában még csak nyolc, a másodikban viszont 16 találatot szórt, ezzel szemben az idei évad során csak epizódszereplőnek számít, a bajnokságban csupán egyszer volt eredményes, összességében 18 mérkőzés alatt három gólt lőtt.