Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Torinóban bukott pontokat az AC Milan! – eredmények, tabella

A Serie A 32. fordulójának vasárnapi záró mérkőzésé az AS Roma győzelmét követően az AC Milan egy pontot tudott szerezni a Torino vendégeként.

(Photo by Stefano Guidi/Getty Images)

A két csapat legutóbbi torinói meccsét, illetve a bajnoki helyezést figyelembe véve (7-0 a Milannak!) a vendégek számítottak az esélyesebbnek, ugyanakkor mint már oly sokszor a Serie A történetében, a Torino hazai pályán ezúttal is roppant kellemetlen ellenfélnek bizonyult.

A gól nélküli első félidőt követően valamivel több minden történt a második játékrészben, hiszen már támadóbb felfogásban játszott mindkét csapat, ám a kapuk egy-egy alkalomtól eltekintve nem igen forogtak veszélyben.

A döntetlennel az ACMilan maradt a tabella élén, ám a vesztett pontok tekintetében már lépéshátrányba került a bajnoki címvédő és nagy rivális Interrel szemben.

Torino – AC Milan (0-0)

 

Kora este játszották:

AS Roma – Salernitana 2-1 (0-1)
Gólszerzők: C. Perez (82.), Smalling (85.) illetve Radovanovic (22.)

Remek szabadrúgásgóllal szerzett vezetést a sereghajtó, amely sokáig, egészen pontosan a hajráig állni tudta a római rohamokat.

José Mourinho együttese végül a 81. percben előbb egyenlített, majd négy perccel később újabb gólt szerezve csak megszerezte a nemzetközi kupaindulásért folytatott versenyfutásban oly fontos három pontot.

 

Ezt történt még a 32. fordulóban

szombat:

Empoli – Spezia 0-0

Inter – Verona 2-0

Cagliari – Juventus 1-2

vasárnap:

Genoa – Lazio 1-4

Napoli – Fiorentina 2-3

Sassuolo – Atalanta 2-1

Venezia – Udinese 1-2

 

Hétfőn játsszák még:

20:45 Bologna – Sampdoria (Tv: Sport 1)

A Serie A tabellája:

A góllövőlista élmezőnye: