Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “Amikor a csapatnak szüksége van rám, itt vagyok!”

A katalánok Levante elleni győztes gólját jegyző Luuk de Jong érthető módon elégedetten, a következő gondolatokkal értékelt a Barca TV-nek a lefújást követően. 

(Photo by Quality Sport Images/Getty Images)

Mint ismert, a holland csatár ezúttal is a kispadról beszállva, szerzett fontos találatot a katalánoknak. De Jong mint, mondta, készen áll akár a “szuper-csere’ szerepére is, hiszen a legfontosabb a csapat sikere.

“Gól lőni fantasztikus érzés, ám amikor ezzel kirántod a mélységből a csapatodat, az egészen különleges! Szerencsére megtettem már párszor az idei szezonban, de még mindig nem tudok betelni az érzéssel.” – idézi a Barca TV a 31 esztendős csatárt.

“Nem játszottunk jól, de nyertünk, és ez a legfontosabb. A csapat egyre jobb és jobb lesz, folyamatosan fejlődünk, aminek köszönhetően az önbizalmunk is megnő. Azt hiszem büszkék lehetünk újra a Barcára!” – értékelte röviden a találkozót a holland játékos.

“Amikor a csapatnak szüksége van rám, itt vagyok, készen állok! A társaim tudják, hogyan találhatnak meg a kapu előtt. Jól érzem magam a szerepemben, most már túl vagyok a nehézségeken, így a Covidon is, csak játszani szeretnék, gólokat lőni!” – tette még hozzá Luuk de Jong, aki zsinórban a hetedik győzelemhez segítette a Barcát a La Ligában.