Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern: Nagelsmann Thomas Müllernél is kereste a vereség okát?!

Mint ismert, óriási meglepetésre a Bayern München úgy búcsúzott a Villarreal ellen a Bajnokok ligája negyeddöntőjében, hogy a párharc két meccsén egyaránt nyeretlen maradt. Pedig Münchenben bőven megvoltak a bajorok lehetőségei, mint azt Julian Nagelmsann vezetőedző is említette meccs utáni értékelésében. 

(Photo by Christian Kaspar-Bartke/Getty Images)

A bajorok trénere egyből meg is találta Thomas Müllert, aki a 23 Bayern-kísérletből egy hatalmas ziccert puskázott el a második félidőben, fejjel.

“Thomasnak gólt kellett volna szereznie abból a helyzetéből! Ekkora lehetőségből nincs sok egyetlen meccsen sem, ilyet nem hibázhatsz el!” – idézi a Goal.com a Bayern mesterét.

“Az első meccs volt a sorsdöntő a számunkra, hiszen ott nem játszottunk jól. Ma nem igazán panaszkodhatok a játékunkra, hiszen irányítottuk a találkozót, támadtunk, próbálkoztunk, meg voltak a helyzeteink is. Szerintem az utóbbi hetek legintenzívebb meccsét játszottuk, rengeteget támadtunk le, taktikailag mindent megvalósítottunk, amit elterveztünk. Egyedül a gólok hiányoztak.” – folytatta a fiatal német tréner, aki egyet értett Unai Emery-vel abban, hogy a Bayern-gólja kulcsfontosságú pillanatban esett, ám a bajorok nem tudták megtörni ellenfelüket.

“A Villarreal remek és szervezett csapat. A mai napon kiválóan védekeztek, egységesek voltak. Amikor végre megtörtük őket és gólt szereztünk, utána nem tudtuk bevinni a végső döfést, ez volt a döntő!” – summázott Nagelsmann, hozzátéve azt is, hogy nem hibáztatja csapatát, hiszen ‘megpróbáltak mindent’, de ettől még önvizsgálatot fognak tartani.