Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Villarreal: “Had élvezzük az elődöntőt!”

Érthető módon büszkén és elégedetten értékelte Unai Emery csapata Bayern München elleni szenzációs továbbjutását!

(Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images)

Mint ismert, a bajor sztárcsapat hazai pályán sem bír a Villarreallal, így utóbbi jutott a bajnokok Ligája elődöntőjébe, alaposan felborítva a papírformát.

“Kérem hagyják, hogy élvezni tudjuk az elődöntőt!” – idézi a Marca a spanyolok diadalittas trénerét.

“Azt hiszem most már egyértelmű, hogy nem azért vagyunk itt, mert egy kis város szimpatikus csapat vagyunk, hanem mert keményen megdolgoztunk mindezért! Amikor a Bayern vezetést szerzett, az számunkra roppant kritikus pillanat volt, hiszen a Bayern nem szokott megállni egy-egy gólnál. Az alázatosság az, amikor valami nem a tervek szerint alakul, de képes vagy arra reagálni, és felismerni, hogy valamit nem csináltál jól. Nekünk ez sikerült, a Bayern gólja után is meccsben maradtunk, és végül elértük a célunkat!” – folytatta Emery.

“Óriási teljesítményt nyújtottunk mindkét találkozón, de azt gondolom az első meccsen voltunk a legnagyszerűbbek. Abból az eredményből kiindulva kedvezőbb heylzetből ksézülhettünk a visszavágóra, ahol végül elértük a célunkat. Már a Juventus elleni nyolcaddöntő is nagy önbizalmat adott, azt hiszem a Bayern München kiejtése még nagyobbat adhat majd az elődöntőre!” – jegyezte még emg a Villarreal trénere.