Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bayern München és a Manchester United is az RB Leipzig középpályására hajt! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóértesülések szerint nagy az érdeklődés a német bajnokságban (Bundesliga) szereplő RB Leipzig középpályása, Konrad Laimer iránt.

(Photo by Boris Streubel/Getty Images)

Hosszú ideje az RB Leipzig meghatározó tagjának számít Konrad Laimer, aki iránt a legfrissebb sajtóértesülések szerint több sztárcsapat is élénken érdeklődik. Laimernek ugyanis a következő idény végén lejár a szerződése a lipcsei együttesnél, így még ezen a nyáron értékesítenie kell őt a csapatnak, ha komolyabb összeget szeretnének látni érte. A hírek alapján a két legaktívabb érdeklődő a Manchester United és a Bayern München együttese. A források szerint a “Vörös Ördögök” vannak némileg előnyösebb helyzetben, elsősorban Ralf Rangnick személyének köszönhetően, aki korábban már dolgozott együtt Laimerrel. Ugyanakkor a középpályás számára a bajor sztárcsapat érdeklődése is nagyon hízelgő, így ez a “párharc” még messze nem lefutott Laimer kegyeiért.

Konrad Laimer 2017 nyarán került az RB Leipzighez. A klub színeiben azóta 155 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 11 gólt és 18 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 26 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.