Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSV középpályását szemelte ki a Leicester City! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Leicester City együttese a legfrissebb sajtóhírek szerint a PSV középpályását, Ibrahim Sangarét szeretné leigazolni.

A legfrissebb angol sajtóértesülések szerint a Leicester City menedzsere, Brendan Rodgers szeretne erősíteni a nyári átigazolási időszakban a csapat középpályáján. A hírek alapján  erre a célra a legfőbb kiszemeltje a PSV Eindhoven játékosa, Ibrahim Sangaré. Az elefántcsontparti futballista 2 évvel ezelőtt érkezett az eindhoveni gárdához, ahol szinte rögtön meghatározó elemmé vált, idén pedig már 45 mérkőzésen szerepelt a klub színeiben. Éppen ezért a PSV csak abban az esetben hajlandó megválni Sangarétól, ha a “Rókák” egy számukra megfelelő ajánlatot tesznek le az asztalukra. A források szerint a Leicester 30-35 millió euróról indítaná a tárgyalásokat, kérdéses, hogy ez-e az az összeg, ami a hollandok számára is megfelelő a középpályásért.

Ibrahim Sangaré a PSV színeiben eddig 84 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 5-5 gólt és gólpasszt jegyzett. Szerződése 2025 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 16 millió euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.