Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madridtól igazolna az Everton – sajtóhír

A spanyol labdarúgóval szívesen dolgozna együtt Frank Lampard, ehhez azonban többek között az is kell, hogy a liverpooliak jövőre is a Premier League-ben induljanak.

(Photo by Ion Alcoba/Quality Sport Images/Getty Images)

Szigetországi sajtóinformációk szerint az Everton a Real Madrid középpályását, Iscót szemelte ki keretének megerősítésére, akit ingyen igazolhatnak le a Kékek, mivel szerződése lejár a Királyi alakulattal június végén. Azonban a transzfer létrejöttéhez az is szükséges, hogy a liverpooli alakulat jövőre is az angol élvonalban induljon, mert jelenleg a kieső 18. helyen állnak.

A 29 éves játékos az elmúlt szezonokban már közel sem hozta azt a formát, amelyet a Málaganál vagy a madridiaknál mutatott az első éveiben, ezért nem is meglepő, hogy Zidane nem számolt vele kezdőjátékosként, és most ugyanez igaz Carlo Ancelottira is, aki szintén perememberként számít rá és már csak perceket biztosít neki.

A 38-szoros spanyol válogatott középpályás 2013-ban igazolt a Real Madridhoz a Málagától 30 millió euró ellenében. Azóta 351 tétmérkőzésen kapott lehetőséget a bizonyításra, ezeken 53 gólig és 56 gólpasszig jutott.