Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Milan: “Megpróbáljuk minden hátralévő meccsünket megnyerni”

Az AC Milan hősies győzelmet aratott vasárnap este a Lazio vendégeként az olasz bajnokság (Serie A) 34. fordulójában…

(Photo by Danilo Di Giovanni/Getty Images)

A bajnoki címért harcoló éllovas AC Milan vezetőedzője, Stefano Pioli volt csapata, a Lazio legyőzését követően elégedetten értékelt:

“Boldognak és elégedettnek kell lennünk a mérkőzéssel kapcsolatban és a szurkolóink miatt is, akik ismét fantasztikusnak bizonyultak. Nagyon büszke vagyok a játékosaimra, és a helyükben dühös lennék, mert nem kapnak elég megbecsülést az emberektől, pedig most már évek óta a legmagasabb szinten bizonyítanak.

Megpróbáljuk minden hátralévő mérkőzésünket megnyerni. Nem biztos, hogy sikerül, de mindent meg fogunk tenni érte. Furcsa mód rosszul kezdtük a meccset, és kaptunk egy elkerülhető gólt, de bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk visszatalálni a helyes útra, meccsben maradni, és tovább hajtani. A Lazio remek csapat, nem könnyítették meg a dolgunkat, de így is sikerült egy nap lépést tennünk előre. Tudjuk, hogy nem könnyű a sorsolásunk, de mindig a soron következő mérkőzéssel kell foglalkoznunk, és megtennünk minden tőlünk telhetőt.”

A Rossoneri két ponttal előzi meg a városi rivális Inter csapatát úgy, hogy nekik még négy, az ellenfélnek azonban öt mérkőzése van hátra az olasz bajnokság idei kiírásából. A Nerazzurri meccspótlására szerdán kerül sor a Bologna ellen.