Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnokok Ligája: Emery az eredmény miatt nem tűnt túl elkeseredettnek!

A következőképpen értékelte csapata teljesítményét Unai Emery a Liverpool elleni Bajnokok Ligája elődöntő első, angliai felvonását követően.

(Photo by Jan Kruger – UEFA/UEFA via Getty Images)

A spanyol mester lényegében elismerte, hogy szerinte is gyenge teljesítményt nyújtottak, és a két gólos különbség még hízelgő rájuk nézve.

“Tudtuk, hogy milyen nehéz ellenfél ellen, micsoda hangulatú stadionban kell játszanunk, de ez a Bajnokok Ligája elődöntője!” – kezdte gondolatmenetét Emery.

“Tudtuk, hogy nem fogják engedni hogy kontrolláljuk, irányítsuk a találkozót. Egyetlen célunk volt, úgy védekezni, hogy legyen esélyünk a visszavágón. Ezt a célt lényegében elértük, biztos vagyok benne, hogy hzai pályán másképp játszunk majd!” – elmélkedett tovább a Liverpool angliai pályafutásából is jól ismerő Emery.

“A Liverpool a párharc favoritja, ezzel talán senkit nem lepek meg. Ma sokkal jobban játszottak nálunk, mi védekeztünk, szinte helyzetünk se adódott! Nincsenek illúzióink, nem érdemeltünk jobban a 2:0-ás vereségnél! Ugyanakkor nem szabad szégyenkeznünk, hiszen valamiért csak eljutottunk idáig a Bajnokok Ligájában, ráadásul van még 90 percünk arra, hogy bizonyítsunk, megpróbáljuk megragadni a lehetőséget.Remélhetőleg ezt újra meg tudjuk majd tenni.” – jegyezte még meg a Villarreal trénere.