Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pár hétre elvesztette kulcsjátékosát a Liverpool!

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool együttese a következő hetekben nem számíthat meghatározó középpályására, Thiago Alcantarára, aki a bajnoki nyitányon sérült meg.

(Photo by Adam Davy/PA Images via Getty Images)

Mint arról beszámoltunk, a Liverpool együttese rögtön pontvesztéssel kezdte az angol bajnokság 2022/23-as idényét az újonc Fulham ellen. A “Vörösök” legnagyobb problémája az elhullajtott 2 pont mellett minden bizonnyal Thiago Alcantara sérülése. A spanyol játékost a második játékrész első perceiben kellett lecserélni, és ekkor még úgy tűnt, hogy akár súlyosabb sérülésről is szó lehet. Az orvosi vizsgálatok alapján azonban ezen a téren megnyugodhat Jürgen Klopp, Thiagonak ugyanis “csak” pár hetet kell kihagynia a jelek szerint. Azonban a német mester számára problémát okozhat, hogy a középpálya így még vékonyabbá vált, ahol Thiagón kívül eleve Curtis Jonesra és Alex Oxlade-Chamberlainre sem számíthatott.

A “Vörösökre” a következő hetekben a Crystal Palace, a Manchester United, a Bournemouth, a Newcastle és az Everton elleni bajnokik várnak.