Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Willian egy év után visszatért Londonba – HIVATALOS

Laywin Kurzawa szerződtetésének bejelentése után az angol bajnokság (Premier League) mezőnyébe frissen visszatérő Fulham csapata újabb nagy fogást jelentett be…

(Photo by Visionhaus)

Az elmúlt napok híreszteléseivel összhangban, a Fulham csapata szerződtette a Brazíliából egy év után visszatérő Williant, aki tavaly nyáron tért vissza nevelőcsapatához, a Corinthianshoz.

A 34 esztendős brazil légiós 2013 és 2020 között a Chelsea csapatát erősítette, mellyel két angol bajnoki címet, valamint egy-egy Európa-ligát és FA-kupát nyert, miközben több mint 300 mérkőzésen szerepelt klub színeiben. Ezt követően a 2020-2021-es idényben a városi rivális Arsenal csapatában játszott. Willian 37 tétmeccsen játszott az “ágyúsoknál”, ám az elmúlt idény végén közös megegyezéssel szerződést bontott velük.

A 70-szeres brazil válogatott labdarúgó az angol kaland előtt az orosz Anzsi Mahacskala és az ukrán Sahtar Donyeck csapataiban szerepelt Európában.

Tavaly nyáron csaknem másfél évtized távollét után tért vissza a Corinthianshoz, brazil csapatában 45 pályára lépés alatt egy gólt szerzett. Most azonban úgy érezte, hogy ideje újra Angliában játszani, hogy kipróbálhassa magát a harmadik különböző londoni csapat mezében is.