Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Iniesta a visszavonulásra még nem, de ‘a nagy visszatérésre’ máris gondol!

Az FC Barcelonát 2018 nyarán elhagyó, azóta a Vissel Kobe együttesében futballozó korábbi Barca-klasszis a minap a La Gazzetta dello Sportnak adott hosszabb interjút, amelyben a jövőjéről, karrierje folytatásáról, illetve karrierje utáni időszakról is beszélt.

Iniesta mint mondta, 38 évesen sem kíván elszakadni még a profi futballtól, és legalább még egy évet tervez a Japánban, ahol szerződése 2024-ig érvényes.

“Még egy évet biztosan maradok Japánban, azután majd meglátjuk mi lesz.” – kezdte gondolatmenetét Iniesta.

“Most még futballistaként látom magam, akinek edzéseken és meccseken kell teljesítenie.” – folytatta a spanyol ikon, aki szeretett klubjáról, a Barcáról a következőket mondta.

“Szeretnék egy napon visszatérni Barcelonába. Hogy milyen pozícióban tehetném ezt meg: edző? sportigazgató? vagy valami hasonló? Azt nem még nem tudom. Barcelona az otthonom. Rengeteget adott nekem ez a klub, én pedig továbbra is szeretném ezt viszonozni, ám ehhez meg kell teremteni a megfelelő feltételeket! Tisztában vagyok azzal, hogy nem mondhatom azt, hogy bármit megteszek, csak engedjenek visszatérni!” – így Iniesta, akit valljuk be, azért nem nehéz elképzelni újra a Barcánál (…)