Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: három játékos szereplése kérdőjeles a Crvena ellen

A magyar bajnokságot (OTP Bank Liga) magabiztosan vezető Ferencváros csapatában három kulcsjátékos is sérüléssel bajlódik, akik játéka egyelőre kérdéses a soron következő Európa-liga-mérkőzésre…

A Ferencváros vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov a Debrecen 2-0-s legyőzését követően elégedetten értékelt:

“Az történt a pályán, amit a meccs előtt megbeszéltünk. Természetesen voltak kisebb hibák, amiket ki fogunk elemezni. A közönség is velünk volt, és ezek után az a legfontosabb, hogy csütörtökön is hasonlóképpen történjen minden. Elégedettek lehetünk, innentől maximálisan a következő Európa Liga-meccsünkre készülünk” – nyilatkozta a klub hivatalos honlapján.

Az orsz szakember elárulta, hogy Henry Wingo, Aissa Laidouni és Tokmac Nguen sérüléssel bajlódik, így egyelőre nem tudni, mikor léphetnek pályára ismét.

“Minden játékosunk ugyanolyan fontos, meglátjuk, hogy a napokban az orvosi stáb mit mond az ő esetükben” – jegyezte meg Csercseszov.

A Ferencváros három forduló után hat ponttal áll a csoportjában, a Trabzonspor és az AS Monaco legyőzése után ugyanis a múlt héten 4-1-re kikapott a Crvena zvezdától. A 4. fordulóban ismét a szerb bajnok lesz az ellenfél, ezúttal Budapesten.