Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Leicester: januárban angol szélső érkezhet a csapathoz – sajtóhír

Visszatérhet hazájába Noni Madueke, ugyanis a Rókák vezetőedzője, Brendan Rodgers vele erősítené meg támadósorát.

(Photo by Perry vd Leuvert/NESImages/DeFodi Images via Getty Images)

A Sky Sports értesülései szerint a Rókák a PSV Eindhoven fiatal szélsőjét, Noni Maduekét igazolnák le már a téli átigazolási időszakban, aki kifejezetten Brendan Rodgers kérésére érkezhet a Leicester Cityhez, miután a csapat botrányosan kezdte a szezont, és 9 fordulót követően mindössze 4 pontot gyűjtve a Premier League utolsó helyét foglalja el.

A 20 éves támadó piaci értékét 18 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.com, szerződése 2025-ig szól. Az eindhoveni alakulat pedig tisztában van azzal, hogy nagy potenciál rejlik az angol játékosban, ezért meg is kérnék az árát, ugyanis a hírek szerint 35 millió eurót szeretnének érte zsebre tenni.

Madueke 2018-ban igazolt a PSV U17-es csapatához a Tottenham utánpótlásából teljesen ingyen. Az első számú kerethez 2020 márciusában került fel, azóta 71 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 18 gólt és 14 gólpasszt jegyzett. Az idei szezonban még nem léphetett pályára sérülés miatt az angol játékos, de hamarosan visszatérhet a hírek szerint.