Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnokok Ligája: képernyőn a Barca és a Liverpool is – TABELLÁK, MENETREND, TV-MŰSOR

Még csak a negyedik fordulójánál jár a Bajnokok Ligája csoportköre, mégis több topcsapat máris az életéért küzdhet, hogy megmaradjon számára a remény a tavaszi folytatásra. Az FC Barcelona együttesének egy győzelem és két vereség után fontos lesz mai rangadója az Inter ellen.

Bajnokok Ligája csoportkör – 4. forduló

„A” csoport
Száguld az idei szezonban a nyári keretfrissítést sikeresen magába építő Napoli. A Spalletti-legénység talán a legjobbját nyújtotta múlthéten, az Ajax elleni odavágón. A nápolyiak nem csak az olasz bajnokságot, de saját BL-négyesüket is vezetik, és egy mai sikerrel már a továbbjutásukat is bebiztosíthatják. Eközben a Liverpool szintén közelebb léphet a tavaszi folytatáshoz, amihez egy olyan takaréklángos győzelem is elég lehet, mint amit egy hete produkáltak az Anfielden a Rangers ellen. Igaz, a „Vörösöket” egyre több kritika éri manapság, ami tekintve az Arsenal elleni hétvégi zakót, aligha meglepő.

18:45 Napoli – Ajax (tv: Sport 1, élő)
21:00 Glasgow Rangers – Liverpool (tv: Sport 1, élő)


Standings provided by Sofascore

„B” csoport

Hatalmas meglepetés, hogy az FC Brugge vezeti a csoportját, ráadásul kapott gól nélkül. A belga együttest talán már csak egyetlen bravúr pont választja el a túléléstől, amelyért sokkal jobban kell imádkoznia az egymást körbeverő Atlético-Porto-Leverkusen számára. Utóbbi kettő ráadásul egymás ellen játszik ma este. A világ-, és Európa-bajnok Xabi Alonso ma este mutatkozik be a BL-ben vezetőedzőként a leverkuseni kispadon. A Bundesligában fantasztikus győzelemmel kezdett a baszk szakember.

18:45 Atlético Madrid – Club Brugge
21:00 Leverkusen – FC Porto


Standings provided by Sofascore

„C” csoport

Kétarcú csapat az FC Barcelona, mely számára akár sorsdöntő is lehet ez a hét. Ha a katalánok ma kikapnak az Intertől, búcsút mondhatnak továbbjutási álmaiknak. Sőt, Xavi csapatát már a hétvégi, Real Madrid elleni bajnoki klasszikus is nyomaszthatja. Visszavágni van miért az olaszoknak, lévén Milánóban a kék-feketék nyertek, kissé vitatható körülmények között.

21:00 FC Barcelona – Internazionale (tv: M4 Sport, élő)
21:00 Viktoria Plzen – Bayern München (tv: Sport 2, élő)


Standings provided by Sofascore

„D” csoport

Egyelőre teljesen megjósolhatatlan a D jelű kvartett végkimenetele. A Spurs formája nagyjából egy állandó közepesen jó teljesítmény, máskérdés, hogy ezt képes-e felülmúlni az aktuális ellenfél. Utóbbinak az egyértelmű mérőszáma az lehet, hogy ma este a frankfurtiak képesek lesznek-e megfogni a Harry Kane és Heung-min Son jelentette halálos párost. A csoportot vezető Sporting ma egy bravúros eredménnyel valóban megmutathatja, hogy akár a tavaszi folytatásra is méltó.

21:00 Sporting CP – Olympique Marseille
21:00 Tottenham Hotspur – Eintracht Frankfurt


Standings provided by Sofascore