Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: Csercseszov javítási lehetőségként tekint a Crvena zvezda elleni visszavágóra

A Ferencváros az Európa-liga előző fordulójában 4-1-re kapott ki idegenben a szerb Crvena zvezda csapata ellen. A Fradi vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov szerint most van lehetőségük kijavítani a múlt heti rossz teljesítményüket. 

 (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Javítási lehetőségként tekint a Crvena zvezda elleni Európa-liga csoportmérkőzésre Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője.

“Ha a 4-1-es eredményt nézzük, egy hete jobb volt a Crvena zvezda, de az biztos, hogy Belgrádban nem tettünk meg mindent, amit megbeszéltünk és ami szükséges lett volna a jó eredményhez. A rivális jó csapat, elvégre évek óta magas szinten teljesít, de most van lehetőségünk javítani”

– fogalmazott a szerdai sajtótájékoztatóján az orosz szakember, aki az MTI érdeklődésére arról is beszélt, hogy játékban viszont nem a szerb bajnok irányított, mert 60 százalékban a Ferencvárosnál volt a labda.

Csercseszov a sérüléssel bajlódó Tokmac Nguen, Aissa Laidouni és Henry Wingo állapotát firtató kérdésre úgy válaszolt, hogy együttesének vannak sérültjei, akikre nem számíthat csütörtökön, de neveket nem árult el.

“Kemény meccsre számítok, de ezúttal lesz egy előnyünk, ugyanis hazai pályán a szurkolóink mögöttünk lesznek”

– jelentette ki Csercseszov, aki Belgrádban azzal volt rendkívül elégedetlen, hogy hátrányba kerülve szétesett a zöld-fehérek játéka, de jelezte, igyekeztek erre a szituációra is felkészülni.

A Ferencváros-Crvena zvezda El-mérkőzés csütörtökön 21 órakor kezdődik a Groupama Arénában, a meccset az M4 Sport élőben közvetíti.