Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb 2022: Di María akár ki is maradhat az argentin válogatottból

Eddig három világbajnokságon volt alapembere az argentin nemzeti csapatnak, a már veteránnak számító Ángel Di María. A 123-szoros válogatott futballista tegnap este megsérült a Juventus aktuális Bajnokok Ligája mérkőzésén, így közepesen hosszú kihagyás vár rá.

(Photo by Nir Keidar/Soccrates/Getty Images)

A Maccabi elleni vereség során már a 24. percben el kellett, hogy hagyja a pályát Ángel Di María. A 34 éves argentin szélső ugyanis egy labdáért folytatott sprintet követően jelezte a Juventus stábjának, hogy nagy a baj. Di María a jobb combizmát fájlalta. Massimo Allegri vezetőedző pedig nem is tehetett mást, lehozta a nyáron a Paris Saint-Germaintől érkező dél-amerikait. Helyére a lengyel Arkadiusz Milik állt.

Ugyan még hivatalos jelentés nem érkezett Di María állapotáról, de a Gazzetta dello Sport értesülése szerint az argentin felépülése legjobb esetben is három-négy hétre tehető. Ebben az esetben pedig éppen csak, hogy felépülhet a november 20-án kezdődő katari világbajnokságra.

Mellesleg a Juventus simán kikapott izraeli ellenfele otthonában, és nagyon nehéz helyzetbe került a továbbjutást illetően a Bajnokok Ligájában.