Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Süper Lig: idegenben szenvedett vereséget a Galatasaray – videóval

A török bajnokság (Süper Lig) hétvégi, 10. fordulójának szombati mérkőzésén a Galatasaray a Kayserispor vendégeként szerepelt…

A felzárkózásban bízó Galatasaray 2-1-es vereséget szenvedett a középmezőnyben tanyázó Kayserispor ellen. A vendéglátók az első félidő derekánál sokkolták az isztambuli óriást, miután egy lefejelt labdából a svájci Mario Gavranovic közvetlen közelről vette be Muslera kapuját. Tíz perccel később Onur Bulut távoli átlövése kötött ki a vendégek hálójában, így a Kayserispor 2-0-ra növelte előnyét. Okan Buruk a szünetben három cserével próbálta felrázni az övéit, Oliveira, Rashica és Yilmaz is pályára lépett, a Galata azonban hiába mozgósította az energiáit, csak egy meg nem adott gólig jutott. A hajrát megnyomták a vendégek, és több kimaradt lehetőség után a rendes játékidő utolsó perceiben Rashica jobb oldali bejátszása után Baris Yilmaz szerezte meg a szépítő gólt. Ezzel azonban csak izgalmassá tudták tenni a hajrát, egyenlíteniük nem sikerült.

Az idénybeli második vereségét elszenvedő Galatasarayt a hatodik helyen egyetlen pontra megközelítette legyőzöttje. Nagyobb gond lehet az isztambuli rekordbajnok számára, hogy az előttük tanyázó vetélytársak elléphetnek tőlük a fordulóban.

Kayserispor – Galatasaray 2-1 (2-0)
Gólszerzők: Gavranovic (22.), Bulut (34.), ill. Yilmaz (86.)

 

A bajnokság aktuális állása

(Részletes tabella a táblázat jobb felső sarkában található ikonra kattintva érhető el!)

Standings provided by Sofascore