Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: Batik gólt szerzett a korábbi csapata ellen

A magyar bajnokság (OTP Bank Liga) szombati játéknapján a Puskás Akadémia 1-0-ra legyőzte a Budapest Honvédot…

 

A Puskás Akadémia győztes gólját nem más szerezte, mint éppen Batik Bence, aki a bajnoki rajt előtt viharos körülmények közepette távozott a Budapest Honvédtól. A rutinos játékost csapatkapitányként tették ki a keretből, majd Felcsúton talált új otthonra, ahol sorsszerű módon éppen a korábbi csapata ellen szerezte meg az első gólját.

“Tisztelem a Honvédot, tisztelem a szurkolókat, úgyhogy ez a minimum, hogy nem örülök a gólnak. Azzal nem tudok azonosulni, ahogy elkerültem a Honvédtól, de ezt lezártam” – jegyezte meg a mérkőzés utáni értékelésében a játékos.

“Örülök, hogy így mutatta meg, mekkora tévedés volt elengedni. Persze nagyon örülök, hogy idejött. A fociban van igazság, nem lehet becsapni. Sajnálom, hogy csak egyet rúgtunk, pedig a második félidőben is voltak helyzeteink. Köszönöm a csapatnak a hozzáállást, mostantól pedig készülünk a Fehérvár elleni kupameccsre, aztán jön a Ferencváros elleni rangadó” – tette hozzá a Puskás Akadémia vezetőedzője, Hornyák Zsolt.

Eközben a Honvéd trénere, Tam Courts nem foglalt állást Batik ügyében: “Az elküldése a klub döntése volt, én ebben nem játszottam szerepet. Egy másik klub játékosához nem szeretnék többet hozzáfűzni.”

Az utolsó bennmaradó helyet birtokló fővárosi gárda skót edzője elmondta, hogy “a munkámra összpontosítok. Támadásban sikerült előrelépnünk, eredményesebbek vagyunk. Elkötelezett vagyok a munkám iránt. Az eredmények nem jók eddig, de még a szezon elején járunk, miközben sok lehetőséget adunk a fiataloknak.”