Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kikerült a magyar játékos a DAC keretéből

Az FC DAC 1904 váratlanul kiesett a Szlovák kupából egy másodosztályú ellenféllel szemben, melyet követően a csapat két, hivatalos meg nem nevezett játékosát száműzte a keretéből…

 

A felvidéki FC DAC 1904 hivatalos közleményben tudatta, hogy két játékosát a tartalékcsapathoz száműzte az első csapat keretéből:

“Klubként mindent megteszünk a játékosainkért, olyan szakmai feltételeket teremtettünk, amelyekkel Közép-Európában kevés klub büszkélkedhet. Az az érzésünk támadt azonban, hogy minél többet adunk a játékosoknak, annál kevesebbet kapunk vissza tőlük. Ennek véget kell vetni. Az utolsó csepp a pohárban a Homonnán elszenvedett kupakudarc volt, amely után úgy döntöttünk, hogy azonnali hatállyal elbúcsúzunk két játékosunktól, akiket átmenetileg kizártunk az első csapat keretéből. További intézkedésként a csapat megtámogatja a szurkolóinak az őszi idényben hátralévő két idegenbeli mérkőzés – Besztercebánya és Trencsén – belépőjegyeinek árát az utazás költségeivel együtt. Ezenkívül további intézkedéséket is foganatosítunk, melyeket klubon belül kezelünk” – jegyezte meg Jan Van Daele sportigazgatót.

Az Új Szó című felvidéki újság kérdésére a klub nem kívánta elárulni a két érintett futballista nevét, a lap azonban úgy tudja, hogy egyikük a kétszeres magyar válogatott Balogh Norbert. A 26 éves támadót Adrián Gulá vezetőedző már a félidőben lecserélte Homonnán, korábban pedig néhány alkalommal még a meccskeretbe sem került be, holott nem volt sérült.

A korábbi debreceni támadó február óta 24 tétmérkőzésen két gólt szerzett a DAC színeiben.