Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Allegri: “Végre úgy néztünk ki, mint egy csapat”

A Juventus 4-0-s győzelmet aratott az Empoli ellen az olasz bajnokság (Serie A) 11. fordulójának péntek esti nyitómeccsén…

(Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)

Az eddig jobbára csak gyengélkedő Juventus vezetőedzője, Massimiliano Allegri végre elégedett lehetett csapata pozitív jeleivel:

“Újra kezdtünk úgy kinézni, mint egy igazi csapat. Alapvetőn jól kezdtük a szeoznt, majd néhány dolgot teljesen elszúrtunk, melyenk következtében hátrányba kerültünk és most próbáljuk utolérni magunkat. Nem volt könnyű mérkőzés, nehéz feltörni az Empolit, de szerencsére a második félidőben rá tudtunk kapcsolni és nem tudták tartani velünk a tempót. Úgy gondolom, hogy javultunk és a második félidei teljesítmény is azt támasztja alá, hogy javul az erőnlétünk. Jól dolgoztunk az edzéseken, most kedden nagy meccs vár ránk, mennünk kell tovább.”

Bár az utolsó két bajnokiját megnyerte, a Juventus továbbra is csak a hetedik helyet foglalja el az olasz bajnokság tabelláján, egyel több meccset játsza is hét ponttal van lemaradva az éllovas Napolitól.

Mindemellett a torinóiak a Bajnokok Ligája csoportkörében is a kiesés szélére sodródtak, miután az első négy forduló alatt mindössze három pontot gyűjtöttek. A Juventus kedden nyolcpontos Benficával találkozik, melytől néhány hete hazai pályán vereséget szenvedett.