Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Csercseszov: “Nem beszéltünk sokat a történtekről…”

A Ferencváros a sokkoló Magyar Kupa-kiesést követően a hétvégén a bajnokságban folytatja szereplését…

A magyar bajnoki címvédő Ferencváros vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov a Fradi.hunak adott interjúban beszélt a hétközi Magyar Kupa-csalódásról és az előttük álló feladatokról:

“A kupamérkőzést követően érthetően mérgesek voltunk, a játékosok és a stábtagok sem lehettek boldogok a kiesés miatt. Ettől függetlenül nem beszéltünk túl sokat az Iváncsán történtekről, inkább már a következő feladatokra koncentráltunk, a bajnokságban és a nemzetközi kupában is fontos mérkőzés vár ránk. Pénteken persze még a Puskás Akadémiával foglalkoztunk, taktikai tréninget vezényeltem a csapatnak, illetve videók segítségével is feltérképeztük az ellenfelet. Napi munka zajlott, de jelen helyzetben nincs is többre lehetőségünk, hiszen háromnaponta követik egymást a mérkőzések.”

“A Puskás Akadémia ellen játszottuk az idény első bajnoki mérkőzését, emlékszem, nem volt könnyű dolgunk, az utolsó pillanatokban szerzett góllal tudtunk győzni. Azóta is jó teljesítményt nyújtanak, stabil csapat remek játékosokkal, így nehéz meccsre számítok” – tette hozzá a szakember.

Az előző két idegenbeli bajnokiját elveszítő Ferencváros szombaton 18:30-tól lép pályára Felcsúton az általuk csupán egyetlen ponttal megelőzött Puskás Akadémia ellen.