Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man. City: Guardiola elárulta hogyan tölti majd Haaland a világbajnoki pihenőjét!

A Manchester Ciy menedzserét csapata Borussia Dortmund elleni Bajnokok Ligája találkozóját megelőzően arról is kérdezték, hogy a világbajnokság alatt milyen tervvel készülnek a tornáról lemaradó Erling Haaland számára. 

Guardiolát nem hozta zavarba a kérdés, konkrét választ adott.

“Haaland Norvégiában és Marbellán tartózkodik majd. Nem kérdés, ott akart lenni a világbajnokságon, de így legalább lesz ideje némi kikapcsolódásra és feltöltődésre. Ahogyan elmondta nekem, sokat fog golfozni. Remélem nem eszik és iszik sok mindent majd, és tényleg feltöltődve, jó állapotban érkezik vissza majd. Az egészségügyi szakembereknek hála, Haaland most már képes 3 naponta játszani, kirobbanó erőben van, tavaly ez nem volt így… Nem féltem őt a szünettől!” – így Guardiola, aki szerint akár mennek a játékosok a világbajnokságra, akár nem, megjósolhatatlan, mi lesz akkor, amikor folytatódik a szezon.

“Először történik olyan, hogy a szezon közepén lesz a világbajnokság. Senki nem tudja megmondani, mi történik majd utána, főleg azt nem lehet megjósolni, ki milyen állapotban lesz. Az se mindegy, ki, meddig jut. Esetleg visszatér 6 játékos világbajnokként? Vagy vesztesként, és depresszióba esik? Megjósolhatatlan!” – folytatta Guardiola megjegyezve azt is, hogy számára nagyobb aggodalmat jelent az, hogy a futballisták milyen állapotban érkeznek a világbajnokságra, hiszen a versenynaptár valami elképesztően sűrű.

“Félek, hogy több játékos lemarad még addigra a világbajnokságról!” -jegyezte még meg a Man. City trénere.