Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: már klublegendák is kritizálják CR-t!

Úgy tűnik sokak szerint jól döntött Erik ten Hag, Cristiano Ronaldo megbüntetésével, legalábbis ezen a véleményen van a Manchester United két korábbi legendás játékosa, Gary Neville és Jaap Stam is.

Előbbi a Sky Sports-nak fejtette ki véleményét.

“Számomra egyértelmű, hogy Erik ten Hagnak nem volt más választása. A MU ráadásul jobb csapat nélküle, és ezt szerintem ten Hag is pontosan tudja. Ronaldo fantasztikus játékos volt, az egyik legnagyobb, de jelen pillanatban az ő kiválasztása jelenti az egyik fő gondot a klubnál. Szerintem az egyetlen megoldás, ha most, egy hét múlva, vagy később véget ér ez a kapcsolat az MU és Ronald között. Ronaldo túl jó játékos még most is ahhoz, és különösen túl nagy karakter ahhoz, hogy ez a mostani állapot folytatódjon!” – így Gary Neville, akivel nagyon is egy véleményen volt Jaap Stam, már ami CR manchesteri jövőjét illeti.

“A leglényegesebb az, hogy Ronaldo besétált az öltözőbe, nem akart beállni, tiszteletlen volt ezzel a lépésével az edzőjével, a csapattársaival, az szurkolókkal, a Manchester Uniteddel szemben! Talán pontosan tudta, hogy mindez mit von majd maga után?! Talán valamit ki akar kényszeríteni ezzel a cselekedetével?! “ – így Stam, aki nem állt meg ennyinél.

“Ronaldo nagy futballista, igazi profi, fantasztikus góllövő, akit még ennyi idősen is képes teljesíteni a legmagasabb szinten. A gond azzal lehet inkább, hogy jött egy új edző, új elképzelésekkel, látható, hogy mit akar a csapat játszani és hogyan. Mintha ebben a rendszerben mozogna idegenként Ronaldo, aki nem is biztos, hogy egyet ért az edző elképzeléseivel. Az MU-nak megoldást kell találnia a helyzetre, ha nincs más, el kell hogy váljanak az útjaik Ronaldoval, majd valaki mást hozni a helyére!” – tette még hozzá Stam, akinek Gary Nevillel megegyező véleményét vélhetően nagyon, de nagyon sok MU-szurkoló osztja majd.