Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eldőlni látszik, hogy ki lesz a River Plate új edzője – sajtóhír

Marcelo Gallardo leköszönése után számos találgatás látott napvilágot, hogy ki lehet a River Plate új vezetőedzője, úgy tűnik, hogy megvan a befutó…

(Photo by Marcelo Endelli/Getty Images)

César Luis Merlo aktuális információi szerint a River Plate vezetősége előrehaladott tárgyalásokat folytat a Bayern München tartalékcsapatának jelenlegi edzőjével, Martín Demichelisszel arról, hogy a “milliomosok” új vezetőedzője legyen.

A 41 éves egykori kiváló hátvéd korábban többször hangsúlyozta, hogy egy nap mindenképpen a River edzője szeretne lenni. Demichelis 2019-től 2021-ig a bajorok U19-es, azóta pedig a tartalék együttesét irányítja. A korábbi válogatott játékos aktív pályafutását az argentin csapatnál kezdte, 2000 és 2003 között 70 meccset játszott az első csapat színeiben. Demichelis ezt követően nyolc évet töltött a Bayernnél, továbbá a Manchester City-ben, a Málagában és az Espanyolban is futballozott.

Mint ismeretes, a River sikeredzője, Marcelo Gallardo a naptári esztendő végeztével, nyolc és fél év után távozik az egyesülettől.

A forrás úgy tudja, hogy a felek a legtöbb részletben már megállapodtak egymással, például a szerződés időtartamát illetően azonban még nem. A kiszivárgott információk szerint Demichelis stábjában Flavio Pérez, Germán Lux, Javier Gandolfi és Javier Pinola is helyet kaphat majd.