Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: Lukaku újra megsérült, a BL-ben sem léphet pályára

Nincs szerencséje a jelenlegi szezonban Romelu Lukakunak, aki sérülés miatt már így is kihagyta eddig az idény nagy részét, most pedig újabb problémái vannak. 

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Inter csapata hivatalos közleményt adott ki, melyből kiderült, hogy csatáruk, Romelu Lukaku ismét megsérült, jelenleg a combizmával vannak problémái. Mindez azt is jelenti, hogy nem lehet ott a Bayern Münche nelleni utolsó BL-csoportmérkőzésükön, bár a találkozó végkimenetele az Inter csoportban elért helyezését már nem befolyásolja.

A belga támadó kölcsönben van az olasz csapatban a Chelsea-ből, de eddig nem sok meccsen tudott még pályára lépni a milánói gárdában a folytonos sérülései miatt.

Lukaku ebben a szezonban már második alkalommal dőlt ki. Eddig a combhajlítóizmával akadtak gondok, ami miatt 12 mérkőzést kellett kihagynia eddig az idényben. Múlt héten a Viktoria Plzen elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen térhetett vissza csereként, ráadásul még gólt is szerzett, majd szombaton a Sampdoria ellen 23 percet játszott.

Fabrizio Romano szerint Lukaku sérülése nem annyira komoly, így a november 20-án kezdődő világbajnokságra már felépül és ott lehet a tornán a belga válogatottal.