Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lewandowski: “Semmit sem bántam meg!”

A lengyel gólzsák és csapata azok után, hogy az FC Barcelona kiesett a Bajnokok Ligájából, számos kritikát kapott, amelyekre most igyekezett reagálni Lewandowski, gyorsan leszögezve újra, nem bánta meg, hogy az Barca játékosa lett (…) 

 (Photo by David Aliaga/NurPhoto via Getty Images)

(…) Lewandowski mint mondta, tudta, hogy nem lesz sétagalopp se a számára, se pedig az újjáformálódó katalánok számára az első év, és bár bántja a BL-kiesés, nem éli meg tragédiaként a történteket.

“Először is: semmit nem bántam meg! Annál a klubnál vagyok, ahol lenni akartam! Otthonosan érzem magam a Barcánál, boldog vagyok, azt hiszem könnyen megy a beilleszkedésem is. Büszke vagyok arra, hogy itt lehetek!” – idézi a Marca a Bayern Münchent a katalánok kedvéért elhagyó Aranylabdás-csatárt.

“Nem számítottam könnyű kezdésre, sőt tudtam, hogy az első idény kimondottan nehéz is lehet! Azok után, amin a Barca átment az elmúlt években, senki nem várhatta, hogy egy hónap alatt mindent megváltozik! Időre és türelemre van szükségünk ahhoz, hogy minden a helyére kerüljön. Sajnos nem úgy alakult a Bajnokok Ligája, ahogy azt terveztük, de tanulni fogunk belőle! Biztos vagyok abban, hogy idővel újra a legjobbak leszünk a Barcával!” – tette még hozzá Lewandowski, aki ha nem is mondja ki, némi hiányérzete azért biztosan lehet amiatt, hogy tavasszal nem a BL-ben lesz érdekelt.