Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sallai visszatért, büntetőt harcolt ki a tartalékcsapatban

Közel kéthónappal ezelőtt szenvedett ijesztő sérülést a magyar válogatott játékosa egy Bundesliga-mérkőzés alatt, most újra pályára léphetett…

 

A magyar válogatott támadója, Sallai Roland a német bajnokságban (Bundesliga) szereplő klubcsapata, a Freiburg tartalékcsapatának harmadosztályú bajnokiján tért vissza a pályára arcsérülése után.

A 25 éves támadó még szeptember elején szenvedett súlyos sérülést, miután a Bayer Leverkusen játékosa, Jonathan Tah véletlenül arcon rúgta a két csapat bajnoki mérkőzésén. Mint később kiderült, Sallainak eltört az arccsontja, amit műteni is kellett, azonban októbertől már edzésbe állhatott, a héten már csapatával együtt tréningezett, és vasárnap ismét tétmérkőzést játszhatott.

Sallai a harmadosztályú Freiburg II csapatában kezdőként 79 percet töltött a pályán az Oldenburg ellen. A mérkőzést 1-0-ra nyerte meg a csapata, úgy, hogy Sallai harcolta ki a mindent eldöntő tizenegyest. A magyar légiós egy speciális arcvédő maszkban léphetett pályára, amit három-öt hónapig biztosan viselnie kell, de az sem kizárt, hogy tovább is használni fogja.