Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Világbajnokság: eldőlt Paul Pogba sorsa! – hivatalos

Azok után, hogy számos helyen találgatták, taglalták, vajon Paul Pogba bevethető állapotba kerülhet-e a hamarosan kezdődő katari világbajnokságra, a Juventus középpályásának ügynöke, Rafaela Pimenta is megszólalt a nyilvánosság előtt.

(Photo by Daniele Badolato – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

Ügynöke szavaiból lényegében kiderül, Pogba nem lesz ott a világbajnokságon, hiszen újabb sérülése ezt nem teszi lehetővé.

Rafaela Pimenta szerint bár Pogba mindent megtett annak érdekében, hogy ott lehessen Katarban, és bár sokáig úgy tűnt, sikerül is a felépülése, most sajnálatos, de le kell mondani fő céljáról.

“Paul a lehető leggyorsabban akart visszatérni, de türelemre van szüksége. Paul a világbajnokságig nem játszik már a Juventusban, és a francia válogatottban sem láthatjuk őt. A továbbiakban keményen fog dolgozni ebben a számára viszontagságos és nehéz időszakban, hiszen egyetlen, hogy újra ott lehessen a pályán!” – idézi a francia Telefoot a játékosügynököt, aki elárulta, Pogba azok után, hogy visszatért a Juventus edzéseire, izomsérülést szenvedett.

A 29 esztendős középpályást Torinóban és Pittsburgh-ben is megvizsgálták,a napokban, majd a rossz hír után állt a nyilvánosság elé az ügynöke.

Pogba az Oroszországban világbajnok franciák csapatának már második kulcsembere, N’Golo Kanté után, aki kihagyni kényszerül a tornát!