Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: Bellerín szerint igazságtalanság érte őket a BL-ben

Idén nyáron tért vissza az FC Barcelonához a korábbi spanyol válogatott hátvéd, Héctor Bellerín. Az Arsenaltól igazolt játékos egyelőre csak perceket kapott a katalánoknál, ám mégis ő vehetett részt tegnap a mai, Plzen elleni BL-mérkőzést felvezető sajtótájékoztatón.

(Photo by Jose Miguel Fernandez/NurPhoto via Getty Images)

Mint ismert, a Barca a tavalyi évhez hasonlatosan ismét a csoportkört követően búcsúzik a Bajnokok Ligájától. Xavi Hernández együttese idei utolsó BL-meccsén a csehországi Plzenben fog pályára lépni, a helyi Viktoria vendégeként.

Az biztos egyelőre, hogy több ismert játékosa mellett még az elsőszámú gólvágó, Robert Lewandowski is pihenőt kapott a Barcától A lengyel veterán azonban nem sérülés, csupán a tét nélküli mérkőzés miatt nem játszik ma este. Azonban vele ellentétben a pályán lehet a már fentebb említett Héctor Bellerín is, aki saját elmondása szerint még nem tudta igazán megemészteni biztos kiesésüket:

„Csalódottak vagyunk. Úgy gondoljuk, hogy sok esetben többet érdemeltünk volna. Csapatként tisztában vagyunk azzal a tudással, amivel rendelkezünk, és ezt a bajnokságban is megmutatjuk. A futballban nem nézhetünk vissza a múltba. Mi vagyunk a Barca, és kötelességünk, hogy a hátralévő meccseinken jó formában legyünk. Voltak igazságtalanságok. Játékosként és csapatként is felelősséget kell vállalnunk a kiesésért. Mindenki látta, hogy nem kevés vitás helyzetünk volt.”

– füstölgött és fogadkozott egyszerre Bellerín.

Bajnokok Ligája csoportkör 6. forduló
„C” csoport
21:00 Viktoria Plzen – FC Barcelona
21:00 Bayern München – Internazionale (tv: Sport 1, élő)

A csoport állása:


Standings provided by Sofascore