Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Katar 2022: minden bizonnyal a mexikóiak kulcsembere is kihagyja majd a tornát!

Sajnálatos módon egyre gyakoribbak azok a hírek, amelyek arról számolnak be, hogy játékosok kénytelenek kihagyni a katari világbajnokságot. A legújabb ‘áldozatok’ között van a Mexikói válogatott kulcsembere, Jesús Corona is. 

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

A ‘Tecatito’ becenéven is ismert játékos még augusztusban esett át műtéten, miután bokatörést szenvedett egy edzésen. Jorge Sampaoli vezetőedző most bejelentette, hogy nagyon ne számítson senki a 71 szeres mexikói válogatott játékos vb-részvételére.

“Tecatito napról-napra halad a rehabilitációjával. Már látni, mikor edzhet újra a csapattal. December első napjaiban remélem újra velünk lesz már. Nagyon komoly sérülést szenvedett, amely után az egyik legnagyobb hibát bármelyikünk azzal követné el, ha siettetnénk a visszatérését. Most mindenben az orvosokra kell hagyatkoznunk. Láttam a legújabb orvosi jelentéseket, ezek alapján pedig szinte meggyőződésem, hogy Tecatito nem lesz ott a világbajnokságon.” – idézi az As című spanyol lap a Sevilla trénerét.

A Mexikó válogatott szövetségi kapitánya, Gerardo Martino november 14-ét jelölte meg a kerethirdetés napjaként – Több mint csoda lenne, ha Jesús Corona neve addigra mégis a listán szerepelne!