Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kerkez Milos újabb topligás csapatok célkeresztjében – sajtóhír

Az utóbbi időben a nemzetközi sajtóben egyre több híresztelés látott napvilágot a fiatal magyar hátvéd közelgő klubváltásával kapcsolatban…

(Photo by Rico Brouwer/Soccrates/Getty Images)

A spanyol Relevo információi szerint több topligás csapat is élénken figyelemmel kíséri a magyar válogatott tehetséges balhátvédje, Kerkez Milos fejlődését a holland AZ Alkmaar csapatában. A forrás konkrétan megemlíti, hogy többek között Spanyolországból az Atlético Madrid, a Sevilla és a Celta Vigo, Olaszországból a Lazio, Belgiumból pedig a Bajnokok Ligája csoportköréből továbbjutó Club Brugge is érdeklődik.

A magyar válogatottban a közelmúltban debütáló 18 éves balhátvéd januárban került a holland csapathoz. Kerkez az AZ színeiben az aktuális idényben 12 mérkőzésen két gólt szerzett a holland bajnokságban, míg az Ekl selejtezőiben és csoportkörében együttesen egy gólt és hat gólpasszt regisztrált 11 találkozó leforgása alatt.

A fiatal játékos korábban már megfordult Olaszországban, hiszen holland klubja előtt az AC Milannál próbálkozott, melyben azonban csak edzőmérkőzéseken és a tartalékok közt jutott szóhoz.

Ugyanakkor a hírek szerint az AZ szezon közben nem szeretne túladni a tehetséges bekken, de bizonyára megfelelő ajánlat esetén rábólinthatnak az eladására.