Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kihagyja a Barcelona kulcsembere az utolsó BL-mérkőzést – HIVATALOS

Az FC Barcelona kedd este már tét nélküli mérkőzést játszik a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában a Viktoria Plzen ellen…

(Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

A Barcelona sorsa a múlt fordulóban megpecsételődött, nem juthat tovább a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjébe, és az is biztossá vált, hogy csoportját harmadik helyen zárva az Európa-ligában folytathatja szereplését tavasszal.

Így aztán a tét nélküli, utolsó mérkőzést többek közt Robert Lewandowski is ki fogja hagyni kisebb hátsérüléséből kifolyólag. A 34 éves lengyel gólgyáros 17 mérkőzésen 18 gólt szerzett eddig a katalán óriás színeiben a szezonban, azonban az igazán nagy meccseken a döntő pillanatokban ő sem tudott eddig segíteni csapatán.

A lengyel csatáron kívül sérülés miatt Andreas Christensen, Memphis Depay, Sergi Roberto és a műtét után lábadozó Ronald Araújo sem játszik a Plzen ellen, míg a Valencia ellen izomfájdalmak miatt lecserélt Jules Koundé, Eric García páros elővigyázatosságból maradt ki a keretből, de ők az Almería elleni szombati bajnokin valószínűleg már ismét bevethetők lesznek.

A csehországi mérkőzés kedd este 21 órától veszi kezdetét.