Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League-klub szeretné leigazolni Choupo-Motingot – sajtóhír

Német sajtóhírek szerint a Bayern München támadóját, Eric Maxim Choupo-Motingot télen egy angol klub igazolhatja le. 

(Photo by Ulrik Pedersen/DeFodi Images via Getty Images)

A német Sky Sports újságírója, Florian Plettenberg információi szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United csapata a télen megpróbálja leigazolni a Bayern München támadóját, Eric Maxim Choupo-Motingot. A hírek szerint az angolok már fel is vették a kapcsolatot a Bayernnel az üzlet miatt.

A Manchester United úgy számol, hogy januárban távozik tőlük Cristiano Ronaldo, akinek a helyére hoznák a kameruni támadót.

Plettenberg információi szerint azonban Choupo-Moting nem akar távozni a Bayernből, mivel jelenleg nagyon jól érzi magát a bajor csapatban, és hamarosan megkezdik a tárgyalásokat 2023 nyarán lejáró szerződésének meghosszabbításáról.

Choupo-Moting 2020 októberében érkezett a Bayern Münchenbe ingyen a PSG csapatából. Eredetileg csak másodhegedűs szerepet szántak neki a támadósorban, azonban Robert Lewandowski távozása után első számú csatárrá lépett elő, és jelenleg nagyon jól is megy neki: a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 14 mérkőzésen lépett eddig pályára, amelyeken 10 gólt és 3 gólpasszt jegyzett.