Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern: kérdéses Alexander Nübel jövője! – sajtóhír

Erősen kérdéses, hogyan alakul Alexander Nübel sorsa a Bayern Münchennél a jövőben. A 26 éves kapus a második idényét tölti az AS Monacónál, teljesítménye pedig fokozatosan javult az eddigi időszak alatt. Alex Nübel kölcsönszerződése a nyáron lejár, ám a Bayern sportigazgatója, Hasan Salihamidzic elárulta, hogy a következő idényt sem Münchenben fogja tölteni…

 (Photo by Michael Bulder/NESImages/DeFodi Images via Getty Images)

A Sky Germany újságírója, Florian Plettenberg arról számolt be, hogy Alexander Nübel abban az esetben marad csak Münchenben, ha 2024-től ő lesz az első számú kapus. Ebbe egyelőre kár komolyabban belemenni, mennyi esélye van, viszont az biztosra vehető, a következő idényt sem a Bayernnél fogja tölteni.  

“Van egy Manuel Neuerünk, aki rendkívül kimagaslóan teljesít. Neuer két-három évet még biztosan fog játszani, és ott van Sven Ulreich is. Nübel 2023-ban nem fog visszatérni.” – nyilatkozta Hasan Salihamidzic a Skynak.

Nübelt jelenlegi csapata, azaz az AS Monaco szívesen megtartaná a 2023/2024-es szezonra is, de a német portás iránt állítólag Angliából szintén érdeklődnek. Alexander Nübel a rendszeres lehetőség miatt egyre jobb teljesítményt nyújtott a Monacónál, a bajnokságban például folyamatosan ő áll a kapuban, de az aktuális idényben kivétel nélkül ő védte csak az együttes hálóját. A német hálóőr szám szerint eddig 71 tétmérkőzésen jutott szóhoz az AS Monaco színeiben. Alexander Nübelt egyébként 2025-ig köti szerződés a Bayern Münchenhez, ahová 2021 nyarán ingyen csatlakozott a Schalkétól.