Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Hiányzott belőlünk a kellő minőség!”

A következőképpen értékelte csapata Rayo Vallecano elleni vereségét a blancók trénere, Carlo Ancelotti. 

 (Photo by Angel Martinez/Getty Images)

“Jóval keményebbnek és határozottabbnak kellett volna lennünk, sokszor ugyanis, mintha pánikból játszottuk volna meg hátulról a labdákat. Sok labdát eladtunk, és sok párharcot is veszítettünk. Voltak lehetőségeink, de azokkal sem tudtunk élni ma. El kell ismernünk, hiányzott az a minőség, amellyel pontot vagy akár pontokat szerezhettünk volna.” – kezdte gondolatmenetét az olasz tréner, aki bár csalódott volt az első bajnoki vereséget követően, mint mondta, a futball már csak ilyen.

“Rengeteg meccsünk volt az idény eddigi részében. Amikor három naponta játszanod kell, nehéz kiegyensúlyozottnak maradni. Nem is voltunk kellően frissek, sok problémánk adódott a Rayo agresszív és kellemetlen stílusából. Gratulálunk nekik a három ponthoz! Azt hiszem a játékosaim mindent megpróbáltak, jó eredményt akartunk elérni, de a futballban nem mindig úgy mennek a dolgok, ahogyan azt tervezed.” – folytatta Ancelotti, aki arra is reagált, hogy a blancók először kerültek a Barca mögé ponthátrányban a La Liga tabelláján.

“Természetesen szerettünk volna a forduló végén is az élen maradni, de ez most nem sikerült. Hogy csalódottak vagyunk emiatt? Igen, most még azok, de az idei egy elképesztően hosszú és nehéz szezon, amely nem novemberben fog eldőlni.” – így Ancelotti, aki röviden még a Liverpool elleni BL-párharcról is elmondta gondolatait a kíváncsi újságíróknak.

“Azt hiszem Liverpoolban ugyan azt gondolják, mint mi. Elképesztően nehéz, ám izgalmas párharc vár ránk, két fantasztikus stadionban. Egészen biztos vagyok abban, hogy látványos két meccset játszunk majd!” – tekintett előre a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjére blancók trénere.