Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Moise Kean góljával nyert a Juventus! – videóval

Moise Kean góljával nyert a Juventus a Hellas Verona otthonában az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 14. fordulójában…

 (Photo by Daniele Badolato – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

A mérkőzés első próbálkozását a 3. percben láthattuk. Egy szöglet után Sulemana elé pattant a labda, akinek a távoli lövése éppen csak, de Perin kapuja mellé ment. A 16. minutumban Kevin Lasagne szintén a tizenhatoson kívül eresztett meg egy kísérletet, Mattia Perin könnyedén védte a nem túl erős lövést. A 23. percben Milik szintén hasonlóan tett a Juventus oldaláról, az ő próbálkozása sem okozott különösebb gondot a Hellas kapusának. A 38. minutumban Locatelli lőtt távolról, Montipo azonban vetődve hárította a középpályás kísérletét. 

A fordulás után a Juventus megtörte a gólcsendet, a 61. percben Moise Kean talált be Adrien Rabiot átadása után. A fiatal csatár lövése megpattant az egyik Hellas védőn, bár Montipo még valamennyire belekapott a labdába, de védeni már nem tudta. A 84. minutumban úgy tűnt, büntetőt kap a Verona, Di Bello rendkívül határozottan a pontra mutatott. Bonucci tartott rá erősen Verdi lábára, annak ellenére, hogy elsőre a labdát rúgta el. A VAR szobából, hogy nézze meg részletesebben az esetet, ez alapján pedig nem adott tizenegyest végül. A hosszabbításban piros lap a Juventusnál, a hajrában csereként beállt Alex Sandro mehetett az öltözőbe idő előtt. Összességében nem volt egy helyzetekben gazdag mérkőzés, de annál harciasabb. A Juventus egyszer villant meg igazán és ez elég volt a három ponthoz. 

Hellas Verona – Juventus 0-1 (0-0)
Helyszín:
Stadio Marcantonio Bentegodi (Verona); Vezette: Marco Di Bello
Gólszerzők: ill. Kean (61.)
Kiállítás:
ill. Alex Sandro (90+2.)

A mérkőzés videós összefoglalója:

A Serie A 14. fordulójának eddigi végeredményei és további programja:

Kedd:
Napoli – Empoli 2-0
Spezia – Udinese 1-1

Cremonese – AC Milan 0-0

Szerda:
Lecce – Atalanta 2-1
Sassuolo – AS Roma 1-1
Fiorentina – Salernitana 2-1
Inter – Bologna 6-1
Torino – Sampdoria 2-0

Csütörtök:
Hellas – Juventus 0-1
20:45 Monza – Lazio (Sport 1)

A bajnokság aktuális állása:

(A részletes tabella a jobb oldali ikonkra kattintva érhető el!)

Standings provided by Sofascore