Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Betis középpályása a Liverpool egyik fő kiszemeltje! – sajtóhír

A legfrissebb spanyol sajtóértesülések szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool együttese a Real Betis középpályásával, Guido Rodríguezzel erősítené meg a keretét.

(Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images)

A Todofichajes legfrissebb beszámolója alapján a középpályás gondokkal küzdő Liverpool együttese a Real Betis játékosát, Guido Rodríguezt szemelte ki magának, és már a téli átigazoási időszakban szeretnék őt szerződtetni. A 28 éves játékos 2020 januárjában érkezett a Betishez, amelyben azóta kulcsjátékossá nőtte ki magát, és olyan csapatok érdeklődését keltette fel a “Vörösökén” kívül, mint az Arsenal, az Atletico Madrid és a Barcelona. Az argentin futballista megszerzését megkönnyítheti az a tény, hogy a Betis igen nehéz helyzetben van pénzügyileg, ami azt jelenti, hogy először mindenképp értékesíteniük kell pár meghatározó játékosukat és csak azt követően regisztrálhatnak majd be új érkezőket. A források alapján a Liverpool egy 40 millió eurós ajánlatot készül tenni Rodríguezért, amit aligha fog visszautasítani a zöld-fehérek vezetősége.

Guido Rodríguez a Betis színeiben eddig 117 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 6 gólt és 3 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2024 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 28 millió euróra taksálja a transfermarkt.